Un portofoliu profi? Nimic mai simplu…

Mai mult ca sigur te-ai gandit ca este momentul sa investesti un pic in imaginea ta, pentru a prezenta posibililior tai angajatori un portofoliu de fotografii care sa te reprezinte. Daca da, atunci studioul meu si locatiile pe care ti le propun sunt o alternativa care merita, de ce nu, incercata.

De ce un portofoliu? In general portofoliul de fotografii profesionale poate fi numai pentru sufletul tau sau, de cele mai multe ori, pentru a-ti pune frumusetea si pasiunea in slujba unei cariere ca fotomodel. Sau, poate, pur si simplu vrei sa incerci. Este vorba, la urma urmelor, de o investitie minima de timp si bani in frumusetea ta si, ca orice investitie, trebuie facuta bine si la momentul potrivit.

Daca te-ai decis, primul pas este sa stii ce vrei sa transmiti despre tine si sa uiti de fotografiile improvizate facute cu telefoanele mobile. Este vorba, totusi, de imaginea ta. La mine gasesti rabdarea si sfaturile de care ai nevoie pentru a-ti promova imaginea. Am multa experienta, sunt rabdator, discret, te invat micile secrete si, mai ales, prelucrez si retuzes cu pasiune fotografii digitale de portofoliu.

Cat despre partea financiara, tratez fiecare astfel de proiect separat si sunt extrem de flexibil in ceea ce priveste corelarea pretului cu dimensiunea portofoliului.

Arunca un ochi prin site-ul meu!

Pentru detalii, preturi si programari ma poti contacta aici. Te astept sa fii modelul meu…